Privacy Policy

INHOUD

  1. Achtergrond
  2. Definities
  3. Gegevensbeheer
  4. Samenvatting van het verwerken van je persoonsgegevens
  5. Waarom verwerken we je persoonsgegevens?
  6. Welke persoonsgegevens worden verwerkt en volgens welke wettelijke basis?
  7. Sociale platformen
  8. Persoonsgegevens van kinderen
  9. Hoe lang worden je persoonsgegevens opgeslagen?
  10. Cookies
  11. Je rechten
  12. Toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens
  13. Profilering
  14. Aan wie verstrekken wij je persoonsgegevens?
  15. Hoe beschermen wij je persoonsgegevens?
  16. Toezicht en naleving
  17. Voorwaarden derde partijen
  18. Aanpassing van deze privacy policy
  19. Neem contact met ons op


ACHTERGROND

Wij waarderen je privacy. Dat jij, als klant, vertrouwt in onze inzet om jouw privacy te beschermen is cruciaal voor ons.

Dit beleid (“Privacy Policy”) is ontworpen om je te informeren dat Tretorn Sweden AB (“Tretorn”, “wij”, “ons”) je gegevens op een wettelijke, doelgerichte en veilige manier verwerkt. Deze Privacy Policy omschrijft hoe Tretorn je persoonsgegevens verwerkt en welke rechten je hebt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 met de bijbehorende nalevingsstatuten en de verdere statuten geldende gegevensbescherming (“AVG”).

Deze Privacy Policy geldt wanneer (i) Tretorn goederen en diensten aan je levert wanneer een bestelling doet via ons domein, Tretorn.com ("Tretorn.com"), (ii) wanneer we onze nieuwsbrieven, algemene en aangepaste aanbiedingen en andere marketing versturen, (iii) in gevallen van klantenservice en in onze productontwikkeling en (iv) in ander contact met ons, via Tretorn.com, via sociale platformen, e-mail of telefoon.

In aanvulling op deze Privacy Policy gelden onze Algemene Voorwaarden wanneer je koopt en bestelt via Tretorn.com.
 

DEFINITIES

In deze Privacy Policy omvat de term “Persoonsgegevens” informatie die kan worden toegewezen aan een geïdentificeerde of identificeerbare fysieke persoon, zoals naam, adres, persoonlijk identificatienummer, geboortedatum, creditcardnummer, e-mailadres, telefoonnummer, bestelgeschiedenis en IP-adres.

In deze Privacy Policy beschrijven we hoe wij je persoonsgegevens verwerken. De term "Verwerking" omvat hoe wij je persoonsgegevens registreren, opslaan en e-mailen en op andere manieren gebruiken zoals beschreven in dit beleid.


GEGEVENSBEHEER

Tretorn.com wordt beheerd door Tretorn Sweden AB, ondernemingsnummer 559012-5695, met postadres Box 2005, 250 02 Helsingborg. Tretorn Sweden AB is de verantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens.
 

SAMENVATTING VAN DE VERWERKING VAN JE PERSOONSGEGEVENS

HIERONDER VIND JE EEN SAMENVATTING VAN DE MANIER WAAROP WIJ PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN. WIJ BESCHRIJVEN HET PROCES TEVENS IN DETAIL IN PARAGRAFEN 5,6,7,8 EN 9 IN DIT PRIVACYBELEID

Doel

Categorieën van persoonsgegevens

Wettelijke basis

Bewaarperiode

Voor verkoop en bezorging van goederen en diensten.

  • Contactgegevens
  • Persoonlijk registratienummer
  • Creditcard- en betaalgegevens
  • Betaalgeschiedenis
  • Kredietreferenties
  • Details over aankopen
  • Bezorgnummer
  • Bestelnummer

 

Uitvoering van contract / overeenkomst.

36 maanden of langer na aankoop of langer voor garantieverplichtingen.

 

Om reclame te maken voor Tretorn en je nieuwsbrieven, uitnodigingen voor events, aanbiedingen en persoonlijke reclame te kunnen aanbieden.

 

  • Contactgegevens
  • Persoonlijk registratienummer
  • Geslacht
  • IP-adres
  • Zoek- en klikgeschiedenis en koopgeschiedenis

 

Gerechtvaardigde interesse.

 

Goedkeuring.

36 maanden na aankoop.

 

Tot je je goedkeuring terugtrekt

 

Om klantenservice,  productontwikkeling en diensten aan te kunnen bieden.

  • Contactgegevens
  • Persoonlijk registratienummer
  • Aankoopgegevens en commentaar, indien aanwezig
  • Informatie na enquêtes

Gerechtvaardigde interesse.

Tot 36 maanden nadat je situatie afgehandeld is, afhankelijk van je situatie.

Om te voldoen aan wettelijke eisen zoals de Boekhoudingswet en de Antiwitwaswet

 

  • Contactgegevens
  • Persoonlijk registratienummer
  • Betaalgeschiedenis
  • Correspondentie
  • Aankoopgegevens en commentaar, indien aanwezig

Wettelijke verplichting.

Zo lang als de wet van ons vereist.


WAAROM VERWERKEN WE JE PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Tretorn verwerkt je Persoonsgegevens voor verschillende doeleinden. Samengevat is het doel van het Proces:

  • Het aanbieden van goederen en diensten en het uitvoeren van het contract met jou als gevolg van je bestelling;
  • Het mogelijk maken van algemene klantenzorg (kwaliteitsverzekering, statistiek, marketing- en klantenanalyses en bedrijfsontwikkeling) en klantenservice wanneer je bijvoorbeeld contact opneemt met onze klantenservice via e-mail of telefoon;
  • Je voorzien van informatie over evenementen, het versturen van nieuwsbrieven en algemene en aangepaste aanbiedingen via e-mail;
  • Je voorzien van informatie en contact met je houden via sociale platformen;
  • Het beheren van deelname aan wedstrijden en evenementen;
  • Het voorkomen van fraude en risicomanagement uitvoeren; en
  • Voldoen aan de geldende wetten.

Wij verzamelen alleen de Persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden omschreven in deze Privacy Policy. Welke Persoonsgegevens we over je verzamelen, hangt af van welke van onze goederen of diensten je aangevraagd, besteld of gekocht hebt en van hoe je met ons in contact bent geweest.

Tretorn verzamelt Persoonsgegevens wanneer je van de diensten van Tretorn gebruik maakt, zoals aankopen of een bezoek aan Tretorn.com of wanneer je contact opneemt met Tretorn via onze klantenservice.

Naast de Persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt, of die we verzamelen wanneer we goederen en diensten aanbieden, kunnen we ook Persoonsgegevens van een derde partij verzamelen. Deze derde partijen variëren van tijd tot tijd maar omvatten leveranciers van adresgegevens uit het publieke register om ons ervan te verzekeren dat we de juiste adresgegevens hebben, en ratingbureaus of banken die ons voorzien van kredietreferenties en details voor antiwitwas-controles. Daarnaast gebruiken we marketing-netwerken, meetgereedschap en derde partijen die Tretorn of zichzelf helpen om gebruikersgedrag en -voorkeuren te begrijpen. Bijvoorbeeld: een adverteerder kan Tretorn voorzien van informatie over wat er gebeurde na het klikken op een reclame in een bestelling voor Tretorn om de effectiviteit van advertenties te meten en om relevanter te worden voor jou als klant.

Wanneer je gevraagd wordt om je Persoonsgegevens te verstrekken, bijvoorbeeld bij een aankoop, kun je ervoor kiezen dit niet te doen. In het geval dat je er voor kiest om niet de Persoonsgegevens te verstrekken die nodig zijn om toegang te krijgen tot een bepaald product of een bepaalde dienst, kan dit betekenen dat je je aankoop of bestelling niet kunt voltooien, of dat we er niet toe in staat zijn om aan onze verplichtingen aan jou te voldoen.

Daarnaast verzamelen we Persoonsgegevens door het gebruik van cookies (kleine tekstbestanden die op je apparaat opgeslagen worden) op Tretorn.com. Wij doen dit om Tretorn.com en onze online diensten te optimaliseren en je een goede klantervaring te geven, en om je persoonlijke aanbiedingen te kunnen doen. Lees meer over ons gebruik van cookies in paragraaf 10.

Welke Persoonsgegevens worden Verwerkt, en volgens welke wettelijke grond?

VOOR AANKOPEN, BESTELLINGEN EN BEPAALDE MARKETING

De Persoonsgegevens die we Verwerken bij het voltooien van een aankoop of bestelling op Tretorn.com zijn:

(I) VOOR- EN ACHTERNAAM;

(II) FACTUUR- EN BEZORGADRES;

(III) TELEFOONNUMMER;

(IV) E-MAILADRES;

(V) PERSOONLIJK IDENTIFICATIENUMMER;

(VI) ACCOUNT- EN BETAALGEGEVENS;

(VII) BETAALGESCHIEDENIS;

(VIII) KREDIETREFERENTIES;

(IX) BEZORGNUMMER;

(X) BESTELLINGSNUMMER;

(XI) KOOPGESCHIEDENIS;

(XII) GESLACHT; EN

(XIII) IP-ADRES EN INFORMATIE MET BETREKKING TOT JE GEBRUIK VAN TRETORN.COM ZOALS IN WELKE PRODUCTEN EN/OF DIENSTEN JE GEÏNTERESSEERD WAS, ZOEK- EN KLIKGESCHIEDENIS EN JE BESTELGESCHIEDENIS EN KOOPPATROON.

Het verwerken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor Tretorn om verkoop en levering van goederen en diensten te kunnen bieden, en op die manier de aankoopovereenkomst met jou uit te kunnen voeren.

Wij Verwerken je persoonlijke identificatienummer om ons te verzekeren van een veilige identificatie van jou als persoon of van je Persoonsgegevens. Het gebruik van een persoonlijk identificatienummer voor veilige identificatie is tevens de enige garantie dat waardevolle documenten niet in de verkeerde handen eindigen en gebruikt worden door de juiste persoon. We beperken het gebruik van je persoonlijke identificatienummer altijd zoveel als we kunnen.

De Persoonsgegevens kunnen ook gebruikt worden wanneer we je voorzien van aanbiedingen met voordelen zoals kortingen, algemene en persoonlijke aanbiedingen, uitnodigingen voor evenementen, cadeaus en andere aanbiedingen die wij van interesse achten voor jou en waar je voordeel mee kunt doen. Wij baseren dit Proces op ons gerechtvaardigde zakelijke belang om jou als klant voordelige aanbiedingen en een betere klant- en winkelervaring aan te kunnen bieden. Voor deze beoordeling zorgen we dat de Verwerking geen gevoelige Persoonsgegevens omvat en we hebben een duidelijke commerciële interesse in een zo efficiënt mogelijke reclame van onze producten en diensten aan jou als klant. Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen om je af te melden voor de marketing zoals hieronder omschreven, of volg de link in de e-mail.

 

WANNEER JE NIEUWSBRIEVEN EN AANBIEDINGEN HEBT AANGEVRAAGD

De Persoonsgegevens die we Verwerken wanneer je nieuwsbrieven en andere aanbiedingen hebt aangevraagd zijn:

(I) VOOR- EN ACHTERNAAM;

(II) FACTUUR- EN BEZORGADRES;

(III) TELEFOONNUMMER;

(IV) E-MAILADRES;

(V) PERSOONLIJK IDENTIFICATIENUMMER;

(VI) GESLACHT;

(VII) MET WELKE NIEUWSBRIEVEN JE EEN WISSELWERKING HEBT GEHAD EN VOOR WELKE VAN ONZE EVENEMENTEN JE JE HEBT AANGEMELDT OF HEBT DEELGENOMEN;

(VIII) IP-ADRES; EN

(IX) INFORMATIE MET BETREKKING TOT JE GEBRUIK VAN TRETORN.COM, BIJVOORBEELD VAN GOEDEREN EN/OF DIENSTEN WAAR JE INTERESSE VOOR HEBT GETOOND, EN JE BESTEL- EN KOOPGESCHIEDENIS EN KOOPPATROON.

WANNEER JE JE HEBT INGESCHREVEN OP ONZE NIEUWSBRIEF, MET EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN, INFORMATIE OVER NIEUWE PRODUCTEN ENZ., WORDT DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS UITGEVOERD MET JOUW TOESTEMMING.

VOOR KLANTENSERVICE, PRODUCTONTWIKKELING EN SERVICE

 De Persoonsgegevens die we Verwerken wanneer je met ons communiceert zijn:

(I) VOOR- EN ACHTERNAAM;

(II) FACTUUR- EN BEZORGADRES;

(III) TELEFOONNUMMER;

(IV) E-MAILADRES;

(V) PERSOONLIJK IDENTIFICATIENUMMER;

(VI) GEGEVENS OVER AANKOOP EN EVENTUELE KLACHTEN;

(VII) INFORMATIE NA ENQUETES; EN

(VIII) IP-ADRES EN INFORMATIE MET BETREKKING TOT JE GEBRUIK VAN TRETORN.COM, BIJVOORBEELD VAN GOEDEREN EN/OF DIENSTEN WAAR JE INTERESSE VOOR HEBT GETOOND, EN JE BESTEL- EN KOOPGESCHIEDENIS EN KOOPPATROON.

Het Verwerken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor Tretorn om goede service via onze klantenservice te bieden, om onze diensten en producten te ontwikkelen en om potentiele klachten te onderzoeken, en voldoen dus aan onze gerechtvaardigde interesse in het beheren van klantenservicezaken en het ontwikkelen van ons bedrijf op een efficiënte manier.


OM AAN WETTELIJKE EISEN TE VOLDOEN

Sommige van de Persoonsgegevens die Tretorn verwerkt, worden gebruikt om te voldoen aan wettelijke verplichtingen volgens wettelijke vereisten, gerechtelijke bevelen of overheidsbesluiten. Dergelijke vereisten kunnen productaansprakelijkheid en productveiligheid omvatten, zoals het produceren van communicatie en informatie aan het grote publiek en klanten over productwaarschuwingen en terugroepacties van producten, in het geval van bijvoorbeeld vermoedens van een defect of schadelijk product. Het kan ook worden vereist door de boekhoudwet (1999: 1078) of de anti-witwaswet (2017: 630). Persoonsgegevens die worden verwerkt om ervoor te zorgen dat Tretorn aan zijn wettelijke verplichtingen kan voldoen, zijn meestal:

(I) VOOR- EN ACHTERNAAM;

(II) TELEFOONNUMMER;

(III) BETAALGESCHIEDENIS;

(IV) E-MAILADRES;

(V) PERSOONLIJK IDENTIFICATIENUMMER;

(VI) CORRESPONDENTIE MET JOU; EN

(VII) DETAILS OMTRENT AANKOPEN, BIJVOORBEELD WELK ARTIKEL JE GEKOCHT HEBT EN EVENTURELE COMMENTAREN.


SOCIALE PLATFORMEN

Tretorn gebruikt Facebook en Instagram als kanalen om met klanten in contact te komen en om reclame te maken en te informeren over onze producten en diensten. In samenhang hiermee is Tretorn de gegevensbeheerder voor publicaties en informatie die Persoonsgegevens en reacties, afbeeldingen en videoclips die door jou op sociale media geplaatst zijn, bevat. Tretorn vraagt onze gebruikers om aanstootgevende inhoud bij ons aan te melden en we zullen zulke inhoud verwijderen. Tretorn kan dus alle inhoud die wij aanstootgevend achten van de sociale platformen verwijderen.


PERSOONSGEGEVENS VAN KINDEREN

Tretorn verzamelt niet opzettelijk Persoonsgegevens van kinderen onder de 16 jaar tenzij een ouder/voogd zijn/haar toestemming voor de verwerking heeft gegeven. Als we ontdekken dat een kind onder de 16 jaar ons voorzien heeft van Persoonsgegevens zonder toestemming van een ouder/voogd, zullen we deze onmiddellijk verwijderen. Indien je ontdekt dat een kind zijn of haar Persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt zonder toestemming van een ouder/voogd verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat we de gepaste maatregelen kunnen nemen.

HOE LANG BEWAREN WE JE PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Je Persoonsgegevens worden alleen bewaard zolang als we deze nodig hebben om te voldoen aan de doeleinden waarvoor de Persoonsgegevens verzameld werden, in overeenkomst met deze Privacy Policy.

Persoonsgegevens van bestaande klanten worden alleen voor marketingdoeleinden opgeslagen voor 36 maanden na de laatste aankoop. Indien je niet wilt dat wij je Persoonsgegevens opslaan voor marketingdoeleinden gedurende deze periode, neem dan (i) contact met ons op en maak bezwaar tegen de verwerkging of (ii) volg de link in de e-mails.

Wanneer je je toestemming hebt gegeven om aanbiedingen van ons te ontvangen, Verwerken we je Persoonsgegevens voor dat doeleinde totdat je je inschrijving opzegt of ons informeert dat je je toestemming om aanbiedingen te ontvangen terugtrekt. Je kunt dit doen door (i) contact met ons op te nemen of (ii) de link in de e-mail te volgen.

Persoonsgegevens die verstrekt zijn tijdens contact met de klantenservice etc. en die niet tot een aankoop leiden, worden niet later dan 36 maanden nadat het contact is afgesloten, verwijderd.

Persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om aan garantieverplichtingen, claims en klachten te voldoen, worden opgeslagen zolang als voor ons nodig is om aan onze garantieverplichtingen te voldoen.

Om Tretorn de mogelijkheid te geven om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen door ons aan de wet te houden, of om onze wettelijke interesses te verdedigen (in geval van een wettelijk proces), kunnen we de Persoonsgegevens voor een langere periode opslaan. Persoonsgegevens worden echter nooit langer opgeslagen dan nodig of wettelijk voorgeschreven is voor ieder doeleinde.
 

COOKIES

Tretorn gebruik cookies om een op maat gemaakte en gemakkelijke online ervaring te bieden en om e-mail met aangepaste advertenties en aanbiedingen mogelijk te maken om je ervaring met Tretorns diensten te verbeteren. Tretorn gebruikt cookies op Tretorn.com en voor Tretorns diensten. In onze Cookie Policy vertellen we meer over hoe we cookies gebruiken en welke keuzes je kunt maken.

JE RECHTEN

Je hebt het recht om informatie te krijgen over onze Verwerking van je Persoonsgegevens. Hieronder is een overzicht van de rechten waarop je je kunt beroepen door contact met ons op te nemen. Je kunt onze contactgegevens aan het eind van deze Privacy Policy vinden.

Recht op Toegang

Je hebt het recht om gratis informatie op te vragen over onze Verwerking van je Persoonsgegevens. Je hebt tevens het recht om een kopie van de Persoonsgegevens die we van jou Verwerken te ontvangen. Deze aanvraag moet schriftelijk gedaan worden, waarin je duidelijk maakt welke informatie je wenst te verkrijgen. Wij zullen zonder onnodige vertraging op je aanvraag reageren. Indien we niet aan je aanvraag kunnen voldoen, zullen we je van een verklaring voorzien. De kopie van je Persoonsgegevens wordt naar je geregistreerde thuisadres gestuurd, tenzij er schriftelijk iets anders is overeengekomen. Om je identificatie tijdens je aanvraag te verifiëren is het mogelijk dat we meer informatie van je eisen.

 

 Recht op Correctie (Rectificatie)

Als gegevensbeheerder is Tretorn er verantwoordelijk voor dat de Persoonsgegevens die we Verwerken correct zijn. Indien je ons informeert dat de Persoonsgegevens die je aan ons hebt verstrekt niet langer correct zijn, zullen we deze zo spoedig mogelijk corrigeren.

 Recht tot Verwijderen (Recht om Vergeten te Worden)

Je hebt het recht om Tretorn te vragen je Persoonsgegevens te verwijderen, zonder onnodige vertraging. Persoonsgegevens moeten verwijderd worden in de volgende gevallen:

i. Indien de Persoonsgegevens niet langer noodzakelijk zijn voor het doel waarvoor ze verzameld werden;

ii.  Indien je je toestemming hebt teruggetrokken en de Verwerking alleen een wettelijke grond heeft;

iii. Indien de Verwerking alleen voor directe marketing is en je maakt bezwaar tegen het Verwerken van je Persoonsgegevens voor dit doeleinde;

iv. Je maakt bezwaar tegen het Verwerken van Persoonsgegevens na het wegen van interesse, en jouw interesses wegen zwaarder dan de onze;

v. Indien je Persoonsgegevens niet volgens de AVG verwerkt zijn; of

vi. Indien verwijderen vereist is om aan een wettelijke verplichting te voldoen.

Er kunnen verplichtingen zijn die ons ervan weerhouden om onmiddellijk al je Persoonsgegevens te wissen. Deze verplichtingen volgen de wetten van toepassing met betrekking op bijvoorbeeld boekhouding. Indien enkele Persoonsgegevens niet gewist kunnen worden vanwege toepasbare wetten, zullen we ervoor zorgen dat de Persoonsgegevens alleen gebruikt worden voor het voldoen aan zulke wettelijke verplichtingen, en niet voor andere doeleinden.

 

Recht op Beperken van de Verwerking

Je hebt het recht om Tretorn te vragen om het Verwerken van je Persoonsgegevens tijdelijk te beperken. Zulke beperkingen kunnen aangevraagd worden in de volgende gevallen:

i. Indien je gelooft dat de Persoonsgegevens die we over je hebben verzameld niet correct zijn, en je een rectificatie aan hebt gevraagd;

ii. Indien het Verwerken van je Persoonsgegevens niet voldoet aan de AVG, maar je je Persoonsgegevens niet wilt verwijderen en je in plaats daarvan de Verwerking wilt beperken; en

iii. Indien we je Persoonsgegevens niet nodig hebben voor de doeleinden van onze Verwerking maar je ze nodig hebt om een rechtsvordering vast te stellen, af te dwingen of te verdedigen.

 

Recht op Gegevensoverdracht

Je hebt het recht om, wanneer we je Persoonsgegevens met jouw toestemming Verwerken om aan een zakelijke overeenkomst met jou te voldoen, te vragen dat we alle Persoonsgegevens die we over je hebben en die op een automatische manier Verwerkt worden, in een machine-leesbaar formaat, bijv. in een Excel-bestand of CSV-bestand aan je geven. Indien dit technisch mogelijk is, heb je het recht om je Persoonsgegevens over te laten dragen naar een andere gegevensbeheerder.

 

Recht om bezwaar te maken tegen Verwerking

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de Verwerking van je Persoonsgegevens indien de Verwerking is uitgevoerd met ondersteuning van onze gerechtvaardigde bedrijfsbelangen en na het wegen van interesses. In dit geval zal Tretorn je vragen om te specificeren tegen welke Verwerking je bezwaar maakt. Indien je bezwaar maakt tegen alle Verwerkingen, zullen we alleen doorgaan met de Verwerking indien er gerechtvaardigde redenen zijn voor het Verwerken die zwaarder wegen dan jouw interesses.


TOESTEMMING TOT VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Indien je je toestemming hebt gegeven, zal Tretorn je van tijd tot tijd via e-mail nieuwsbrieven en reclamemateriaal sturen waarvan we geloven dat je er geïnteresseerd in bent.

Jij bepaalt of je je toestemming wil geven voor de voorgenomen Verwerking en wanneer je je toestemming terug wilt trekken voor zulke Verwerking. Indien je je toestemming terug wilt trekken, kun je contact met ons opnemen volgens de informatie hieronder, of de link in de e-mail volgen.

Lees meer over wat het betekent om je toestemming te geven in paragraaf 6.

PROFILERING

Tretorn analyseert je koopgeschiedenis, je kooppatroon en je gedrag op Tretorn.com om meer te weten te komen over jou als klant, en over onze klanten in het algemeen, om onze aanbiedingen te verbeteren (zogeheten "Profileren").
Voor het zelfde doeleinde kunnen we ook persoonlijke wensen of voorkeuren die je ons gegeven hebt, bijv. informatie over een specifieke categorie artikelen waar je in geïnteresseerd bent, herzien. Wij doen dit door het analyseren van je vorige aankopen, naar welke artikelen je gekeken hebt of welke je in je winkelwagen gelegd hebt op Tretorn.com, of gebaseerd op waar je op geklikt hebt in onze nieuwsbrieven en andere communicatie met jou. Gebaseerd op deze informatie voorzien we je van aangepaste marketing en aanbiedingen.

Tretorn baseert het Verwerken van Persoonsgegevens voor Profilering in overeenstemming met de AVG op onze gerechtvaardigde zakelijke interesse om de mogelijkheid te hebben om aanbiedingen en informatie waarvan we denken dat je er geïnteresseerd in bent te versturen. Wij hebben dit gebaseerd op het wegen van interesses waarbij we hebben overwogen dat het Verwerken geen gevoelige Persoonsgegevens gebruikt, dat je onze klant bent en dat we een duidelijke zakelijke interesse hebben in de mogelijkheid om onze producten en diensten aan te bieden aan jou als onze klant op een efficiënte manier.

Je kunt bezwaar maken tegen het Verwerken van Persoonsgegevens door Profilering. Dit doe je door contact op te nemen met privacy@tretornsweden.com. Wanneer we je bericht hebben ontvangen, zullen we stoppen met het Verwerken van je Persoonsgegevens voor Profilering.
 

AAN WIE VERSTREKKEN WE JE PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Om sommige van onze diensten en producten te kunnen bieden, maken we gebruik van geselecteerde derde partijen. Dit betekent dat we delen van de Persoonsgegevens die we over je verzameld hebben met hun delen, bijvoorbeeld met zakelijke partners zoals leveranciers van CRM-systemen en case management, betaal- en communicatiediensten, of print- en distributiediensten. Tretorn neemt de nodige technische en organisatorische maatregelen bij het delen of overdragen van Persoonsgegevens om er zeker van te zijn dat deze op een veilige manier beheerd worden. Deze derde partijen zullen je Persoonsgegevens alleen Verwerken op een manier die voldoet aan deze Privacy Policy en om te voldoen aan de doeleinde(n) die in deze Privacy Policy genoemd worden.

Tretorn kan, op aanvraag, verplicht worden om je Persoonsgegevens te delen. Je Persoonsgegevens zouden bijvoorbeeld gedeeld kunnen worden met de politie of de belastingdienst.

In het geval enige verandering plaatsvindt in ons bedrijf of in het eigendom van Tretorn, kunnen je Persoonsgegevens gedeeld worden met een derde partij. In een geval waarin Tretorn het geheel of delen van zijn bedrijf of middelen verkoopt, kan Tretorn je Persoonsgegevens delen met een potentiële koper of hun adviseur.

Tretorn zal je Persoonsgegevens niet verkopen aan een derde partij tenzij we je toestemming hebben om dat te doen.

HOE BESCHERMEN WE JE PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Om je persoonlijke privacy te beschermen en het risico op hacker-aanvallen etc. te ontdekken, voorkomen en limiteren, neemt Tretorn een aantal technische en organisatorische informatieveiligheidsmaatregelen. Wanneer gevoelige Persoonsgegevens zoals creditcardnummers en wachtwoorden etc. via internet overgedragen worden, zijn deze Persoonsgegevens beschermd door encryptie. Tretorn neemt tevens maatregelen om je Persoonsgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, misbruik, openbaring, veranderingen en schade. Tretorn verzekert dat toegang tot je Persoonsgegevens alleen verstrekt wordt aan personeel dat deze gegevens nodig heeft om hun werktaken te voltooien, en dat zij je Persoonsgegevens vertrouwelijk Verwerken.

TOEZICHT EN NAKOMING

Indien je om enige reden ontevreden bent met hoe we je Persoonsgegevens Verwerken, of als je gelooft dat je Persoonsgegevens in strijd met de AVG Verwerkt zijn, neem dan graag contact met ons op. Je kunt ook een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit, op dit moment de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt meer informatie vinden op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl. Wij verzekeren je dat alle nieuwe werknemers bekend zijn met deze Privacy Policy, om ervoor te zorgen dat je Persoonsgegevens op de beste manier beschermd worden.

Tretorn herziet deze Privacy Policy jaarlijks.


VOORWAARDEN DERDE PARTIJEN

Onze diensten kunnen soms onderhevig zijn aan de voorwaarden van derde partijen. Tretorn is niet verantwoordelijk voor het gebruik van je Persoonsgegevens door zulke partijen, aangezien zij de enige gegevensbeheerders zijn en zij verantwoordelijk zijn voor het Verwerken van je Persoonsgegevens. Daarom is het belangrijk dat jij als klant de voorwaarden van de derde partij leest en in acht neemt, bijvoorbeeld in samenhang met het gebruik van onze betaaldienst op Tretorn.com en de dienst voor het kiezen van de bezorgmethode van je bestelling, waar betaaldienstproviders en bezorgbedrijven je Persoonsgegevens verwerken volgens hun eigen voorwaarden. Hetzelfde geldt voor alle links op Tretorn.com die naar andere websites linken.

WIJZIGINGEN IN DE PRIVACY POLICY

Tretorn behoudt het recht voor om deze Privacy Policy aan te passen wanneer we dit noodzakelijk achten om te voldoen aan de wetten die van toepassing zijn. Zulke wijzigingen zijn voornamelijk noodzakelijk in het geval van wijzigingen in de wetgeving, als gevolg van uitspraken van toezichthoudende autoriteiten of andere organisaties die uitspraken doen met betrekking tot de AVG. Daarnaast zal deze Privacy Policy geüpdatet worden wanneer nodig als gevolg van wijzigingen in onze goederen en diensten.

Wij zullen je ruim van tevoren inlichten alvorens de wijzigingen van kracht gaan. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Indien je vragen hebt over deze Privacy Policy of het Verwerken van je Persoonsgegevens, een aanvraag wilt doen in overeenkomst met de Privacy Policy, of als je een overtreding van dit beleid wilt melden, etc., neem dan graag contact met ons op.

Tretorn Sweden AB, org. nr 559012-5695

Box 2005, 250 02 Helsingborg

Privacy-kantoor

E-mail: privacy@tretornsweden.com